Trainee

Integritet och informationssäkerhet 

På inTechrity jobbar vi med allt som kan hjälpa organisationer och företag att följa lagar och att upprätthålla en intern kultur som gynnar informationssäkerhet. Här samsas juridik med IT och digitalisering och vi sätter en ära i att jobba effektivt och automatisera så mycket om möjligt av våra interna processer.
 
Du som vill utvecklas tillsammans med oss bör vara intresserad av juridik och IT och tycka att det är roligt med informationssäkerhet och integritetsfrågor. Gillar du lagar, policytexter, regleringsbrev, riktlinjer och andra styrdokument så kommer du att trivas hos oss!
 
Berätta vem du är och varför du är intresserad av informationssäkerhet – så utvecklar vi tillsammans en tjänst utifrån din profil och dina intressen.

Programmets upplägg
Trainee-programmet är en del av Combined Excellence där du tillsammans med traineer från olika företag får en gemensam utbildning i modernt ledarskap vid 5 tillfällen under en 6-månaders period. Under utbildningsprogrammet kommer du tilldelas en mentor och delta i studiebesök, seminarier och samverkansaktiviteter som bygger på ditt professionella nätverk. Efter avslutat program hoppas vi att du ska vilja fortsätta att vara en del av oss. 
 
Varför ska du välja oss? 
Vi välkomnar vi dig till en fantastisk företagskultur med högt i tak och en koncern som drivs av ständigt lärande och personlig utveckling. Vi är en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika och hållbara lösningar för våra kunder. Med fokus på laget framför jaget, lyfter vi varandra i vardagen, så att ingen ska behöva känna sig ensam. Tillsammans gör vi skillnad! 
 
Låter det intressant? Sök idag eller tipsa en vän!